ICT Specialist voor advies, installatie en beheer

Veilig en vriendelijk werken met computer, telefoon en alles er omheen is eigenlijk het enige wat je wilt. Ook verwacht je dat het gewoon altijd werkt. Helemaal vanzelf gaat zoiets niet, maar vaak zijn oplossingen dichterbij dan je denkt...

Voor een succesvolle onderneming is een veilige en betrouwbare ICT omgeving de fundering van de organisatie. Voor een snelle en correcte informatieverwerking tussen klanten, leveranciers en collega's is een snel, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk computersysteem noodzakelijk. Storingen, defecten en “het ineens niet meer doen” blijven altijd voorkomen en melden zich helaas niet van tevoren. Gelukkig zijn oplossingen of goede alternatieven vaak snel te realiseren. Toch is het voor iedereen fijner om storingen proactief te voorkomen. Bij voorkeur kiezen we daarom voor producten, diensten en oplossingen van hoge kwaliteit.

Klanten van Lanfermeijer ICT hebben vaak geen kennis of tijd om ICT goed in te zetten. Daar help ik ze bij. Mijn klantenkring is erg divers. Daardoor krijg ik te maken met veel verschillende applicatie's, producten, systemen én mensen. Daardoor kan ik goed vergelijken en uit ervaring oplossingen kiezen die het best bij jouw bedrijf passen.

Voor wie?

Voor iedereen en voor elk soort bedrijf van 1 tot 1000 medewerkers. Voor een éénmalige klus, een tijdelijk project of voor werkzaamheden op reguliere basis.

Als allround ICT specialist ken ik alle aspecten van het IT landschap. Advies, installatie of beheer, niets is mij onbekend. Ook ter vervanging of als aanvulling van je eigen systeembeheerder. 

 

 

Let's make it easy!

 

Martijn Lanfermeijer

Freelance ICT & Web Specialist

icon whatsappicon phoneicon linkedinicon mail

 

IT CONSULTANCY

IT CONSULTANCY

ICT Advies
Maatwerk installatie
Tijdelijke inhuur

lees meer >>

NETWERK EN INTERNET

NETWERK EN INTERNET

Aanleg netwerk / wifi
Beveiliging
Netwerkbeheer

lees meer >>

HARD- en SOFTWARE

HARD- en SOFTWARE

Advies
Installatie
Onderhoud

lees meer >>

CLOUD

CLOUD

Kies je cloud die bij je past
Inrichting en migratie

lees meer >>

SERVICE EN SUPPORT

SERVICE EN SUPPORT

Regelen, helpen, uitzoeken en oplossen

lees meer >>

icons2016